Cognom Aben dananSaber més respecte al cognom Aben danan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aben danan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aben danan.

El cognom Aben danan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aben danan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aben danan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aben danan

Veure mapa del cognom Aben danan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aben danan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aben danan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aben danan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aben danan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aben danan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aben danan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aben danan del món

 1. França França (5)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aben danan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aben danan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aben danan és un cognom més freqüent, i en quins països Aben danan és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aben danan ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aben danan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aben danan.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aben danan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aben danan, com podem comprovar.

 1. Abendano
 2. Abendaño
 3. Abendibar
 4. Abendivar
 5. Avendano
 6. Abenatar
 7. Abondanza
 8. Abondano
 9. Abanda
 10. Abbondanza
 11. Abend
 12. Abendroth
 13. Abentin
 14. Abundancia
 15. Avendaño
 16. Avondano
 17. Abondaño
 18. Aventina
 19. Abundia
 20. Abu hamad
 21. Abou nada
 22. Abu matar
 23. Abu madin
 24. Abandja
 25. Avendañ
 26. Abunda
 27. Avenida
 28. Abanades
 29. Abande
 30. Abando
 31. Abante
 32. Abanto
 33. Abendschein
 34. Abente
 35. Abinader
 36. Abonde
 37. Abondi
 38. Abondio
 39. Abundes
 40. Abundez