Cognom AbengozaSaber més respecte al cognom Abengoza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abengoza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abengoza.

El cognom Abengoza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abengoza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abengoza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abengoza

Veure mapa del cognom Abengoza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abengoza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abengoza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abengoza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abengoza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abengoza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abengoza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abengoza del món

 1. Filipines Filipines (542)
 2. Espanya Espanya (81)
 3. Estats Units Estats Units (13)
 4. Canadà Canadà (5)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abengoza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abengoza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abengoza és un cognom més freqüent, i en quins països Abengoza és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abengoza ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abengoza tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abengoza que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abengoza pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abengoza, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abengoza o algun dels cognoms similars a Abengoza no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abengoza a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abengoza diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abengozar
 2. Abenoza
 3. Avengoza
 4. Abenoja
 5. Abenza
 6. Avenoza
 7. Abango
 8. Abengochea
 9. Abenojar
 10. Abonza
 11. Avenza
 12. Abeng
 13. Abainza
 14. Abanco
 15. Abang
 16. Abaunza
 17. Abbinga
 18. Abens
 19. Abing
 20. Abingdon
 21. Abinger
 22. Abington
 23. Abonjo
 24. Avenoso
 25. Avenson
 26. Abeniacar
 27. Abencio
 28. Apango
 29. Abu anza
 30. Abenezer
 31. Abanzas
 32. Abunaja
 33. Avanza
 34. Abensur
 35. Abinazar
 36. Abancens
 37. Abances
 38. Abancourt
 39. Abans
 40. Abanses