Cognom AbeniaSaber més respecte al cognom Abenia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abenia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abenia.

El cognom Abenia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abenia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abenia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abenia

Veure mapa del cognom Abenia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abenia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abenia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abenia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abenia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abenia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abenia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abenia del món

 1. Espanya Espanya (376)
 2. Filipines Filipines (275)
 3. França França (43)
 4. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (21)
 5. Uruguai Uruguai (13)
 6. Zimbabwe Zimbabwe (9)
 7. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (7)
 8. Uganda Uganda (3)
 9. Argentina Argentina (1)
 10. Brasil Brasil (1)
 11. Camerun Camerun (1)
 12. Escòcia Escòcia (1)
 13. Luxemburg Luxemburg (1)
 14. Illes Salomó Illes Salomó (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abenia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abenia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abenia és un cognom més freqüent, i en quins països Abenia és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abenia fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abenia.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abenia pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abenia, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abenia o algun dels cognoms similars a Abenia no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abenia a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abenia diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abinia
 2. Avenia
 3. Abeni
 4. Abonia
 5. Abena
 6. Abani
 7. Aben
 8. Abene
 9. Abinio
 10. Abona
 11. Avena
 12. Aveni
 13. Abina
 14. Abana
 15. Aban
 16. Abaña
 17. Abano
 18. Abbama
 19. Abbema
 20. Abben
 21. Abbene
 22. Abboni
 23. Abian
 24. Abin
 25. Abiña
 26. Abino
 27. Abinou
 28. Abma
 29. Abney
 30. Aboim
 31. Aboin
 32. Abon
 33. Abuin
 34. Apana
 35. Apen
 36. Aubani
 37. Aven
 38. Avene
 39. Aveney
 40. Avenne