Cognom AbeniacarSaber més respecte al cognom Abeniacar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeniacar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeniacar.

El cognom Abeniacar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeniacar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeniacar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeniacar

Veure mapa del cognom Abeniacar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeniacar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeniacar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeniacar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeniacar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeniacar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeniacar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeniacar del món

 1. Itàlia Itàlia (32)
 2. Espanya Espanya (13)
 3. Argentina Argentina (7)
 4. Suïssa Suïssa (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeniacar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeniacar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeniacar és un cognom més freqüent, i en quins països Abeniacar és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeniacar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeniacar, com podem comprovar.

 1. Abengozar
 2. Abenojar
 3. Abinazar
 4. Abengoza
 5. Abenoja
 6. Abenoza
 7. Abenza
 8. Abencio
 9. Abenezer
 10. Abunaja
 11. Abensur
 12. Abainza
 13. Abances
 14. Abanco
 15. Abbinga
 16. Abengochea
 17. Abens
 18. Abensperg
 19. Abhyankar
 20. Abinger
 21. Abinzano
 22. Abonce
 23. Abonza
 24. Abounasr
 25. Abounsar
 26. Avengoza
 27. Avenoza
 28. Avenza
 29. Avencio
 30. Abu nawaz
 31. Afonseca
 32. Abeng
 33. Abu naja
 34. Abiang
 35. Avanzar
 36. Abanzas
 37. Abinajm
 38. Abancens
 39. Abancourt
 40. Abang