Cognom AbennaouSaber més respecte al cognom Abennaou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abennaou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abennaou.

El cognom Abennaou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abennaou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abennaou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abennaou

Veure mapa del cognom Abennaou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abennaou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abennaou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abennaou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abennaou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abennaou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abennaou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abennaou del món

 1. Marroc Marroc (375)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abennaou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abennaou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abennaou és un cognom més freqüent, i en quins països Abennaou és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abennaou ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abennaou. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abennaou ha anat patint mutacions.

 1. Abenia
 2. Abinou
 3. Abena
 4. Abano
 5. Aben
 6. Abene
 7. Abinia
 8. Abinio
 9. Abino
 10. Abona
 11. Avena
 12. Avenia
 13. Avenne
 14. Abina
 15. Afanou
 16. Abeni
 17. Abonia
 18. Abou aoun
 19. Affanou
 20. Abana
 21. Abouna
 22. Abonyo
 23. Abbona
 24. Abno
 25. Abouanou
 26. Abueno
 27. Aban
 28. Abaña
 29. Abani
 30. Abbaino
 31. Abbama
 32. Abban
 33. Abbema
 34. Abben
 35. Abbene
 36. Abbon
 37. Abboni
 38. Abian
 39. Abin
 40. Abiña