Cognom AbenojarSaber més respecte al cognom Abenojar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abenojar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abenojar.

El cognom Abenojar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abenojar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abenojar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abenojar

Veure mapa del cognom Abenojar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abenojar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abenojar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abenojar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abenojar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abenojar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abenojar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abenojar del món

 1. Filipines Filipines (3023)
 2. Espanya Espanya (310)
 3. Estats Units Estats Units (250)
 4. Canadà Canadà (30)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (11)
 6. Anglaterra Anglaterra (8)
 7. Qatar Qatar (4)
 8. Suïssa Suïssa (3)
 9. Austràlia Austràlia (1)
 10. Bèlgica Bèlgica (1)
 11. França França (1)
 12. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abenojar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abenojar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abenojar és un cognom més freqüent, i en quins països Abenojar és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abenojar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abenojar ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abenojar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abenojar que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abenojar o algun dels cognoms similars a Abenojar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abenojar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abenojar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abenoja
 2. Abengozar
 3. Abenoza
 4. Abengoza
 5. Abenza
 6. Avenoza
 7. Abeniacar
 8. Abenezer
 9. Abunaja
 10. Abensur
 11. Abinazar
 12. Abens
 13. Abensperg
 14. Abinger
 15. Abonjo
 16. Abonza
 17. Abounsar
 18. Avengoza
 19. Avenoso
 20. Avenza
 21. Abencio
 22. Abeng
 23. Abu naja
 24. Avanzar
 25. Abanzas
 26. Abinajm
 27. Abainza
 28. Abancens
 29. Abances
 30. Abanco
 31. Abancourt
 32. Abang
 33. Abango
 34. Abans
 35. Abanses
 36. Abaunza
 37. Abbinga
 38. Abengochea
 39. Abhyankar
 40. Abing