Cognom AbenzaSaber més respecte al cognom Abenza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abenza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abenza.

El cognom Abenza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abenza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abenza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abenza

Veure mapa del cognom Abenza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abenza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abenza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abenza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abenza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abenza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abenza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abenza del món

 1. Espanya Espanya (1616)
 2. Brasil Brasil (62)
 3. França França (55)
 4. Filipines Filipines (20)
 5. Veneçuela Veneçuela (7)
 6. Argentina Argentina (2)
 7. Xile Xile (2)
 8. Camerun Camerun (2)
 9. Anglaterra Anglaterra (2)
 10. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. Ecuador Ecuador (1)
 13. Noruega Noruega (1)
 14. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 15. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abenza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abenza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abenza és un cognom més freqüent, i en quins països Abenza és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abenza. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abenza ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abenza fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abenza.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abenza pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abenza, com podem comprovar.

 1. Abenoza
 2. Abonza
 3. Avenza
 4. Abainza
 5. Abaunza
 6. Abengoza
 7. Abenoja
 8. Abens
 9. Avenoza
 10. Abeng
 11. Abanzas
 12. Avanza
 13. Abanco
 14. Abang
 15. Abango
 16. Abans
 17. Abaunz
 18. Abbinga
 19. Abengozar
 20. Abenojar
 21. Abing
 22. Abinzano
 23. Abonce
 24. Abonjo
 25. Avanzas
 26. Avanzi
 27. Avanzo
 28. Avengoza
 29. Avens
 30. Abencio
 31. Abu anza
 32. Abenezer
 33. Avanzar
 34. Abons
 35. Abunaja
 36. Abensur
 37. Abinazar
 38. Abances
 39. Abanses
 40. Abbans