Cognom AberasturiSaber més respecte al cognom Aberasturi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberasturi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberasturi.

El cognom Aberasturi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberasturi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberasturi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberasturi

Veure mapa del cognom Aberasturi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberasturi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberasturi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberasturi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberasturi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberasturi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberasturi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberasturi del món

 1. Espanya Espanya (512)
 2. Argentina Argentina (156)
 3. Estats Units Estats Units (132)
 4. Filipines Filipines (111)
 5. Uruguai Uruguai (27)
 6. Bèlgica Bèlgica (9)
 7. Perú Perú (8)
 8. Brasil Brasil (6)
 9. Austràlia Austràlia (4)
 10. Ecuador Ecuador (2)
 11. Veneçuela Veneçuela (2)
 12. Canadà Canadà (1)
 13. Alemanya Alemanya (1)
 14. Irlanda Irlanda (1)
 15. Sèrbia Sèrbia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberasturi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberasturi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberasturi és un cognom més freqüent, i en quins països Aberasturi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aberasturi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aberasturi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aberasturi ha anat patint mutacions.

 1. Averasturi
 2. Averastury
 3. Aberastegui
 4. Abrassart
 5. Aberash
 6. Aberski
 7. Abercorn
 8. Abers
 9. Abersold
 10. Aberson
 11. Abras
 12. Abrishami
 13. Afrasiabi
 14. Afrasinei
 15. Abrasevic
 16. Aborashed
 17. Abrazzi
 18. Abrashkin
 19. Abrashkov
 20. Abrusci
 21. Averest
 22. Abarcas
 23. Abarchi
 24. Abargues
 25. Abarguez
 26. Abarquero
 27. Abarques
 28. Abarquez
 29. Abarzuza
 30. Abbruscato
 31. Abbruzzi
 32. Abercrombie
 33. Abercromby
 34. Aberegg
 35. Aberg
 36. Abergel
 37. Aberkan
 38. Aberkane
 39. Aborruza
 40. Abrajan