Cognom AberdeinSaber més respecte al cognom Aberdein és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberdein sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberdein.

El cognom Aberdein en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberdein, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberdein és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberdein

Veure mapa del cognom Aberdein

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberdein en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberdein, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberdein que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberdein, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberdein. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberdein és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberdein del món

 1. Anglaterra Anglaterra (77)
 2. Escòcia Escòcia (70)
 3. Sud-àfrica Sud-àfrica (63)
 4. Austràlia Austràlia (62)
 5. Canadà Canadà (41)
 6. Nova Zelanda Nova Zelanda (20)
 7. Estats Units Estats Units (5)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 9. Malàisia Malàisia (1)
 10. Polònia Polònia (1)
 11. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberdein en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberdein poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberdein és un cognom més freqüent, i en quins països Aberdein és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aberdein fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aberdein.

No tots els cognoms similars al cognom Aberdein tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aberdein que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberdein pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberdein, com podem comprovar.

 1. Aberdeen
 2. Abertin
 3. Abardia
 4. Aberdour
 5. Aberte
 6. Abertini
 7. Aberton
 8. Afferden
 9. Aubertin
 10. Averdi
 11. Aberdane
 12. Aburdene
 13. Abberton
 14. Aberrada
 15. Abert
 16. Aberts
 17. Aberturo
 18. Abordo
 19. Abredo
 20. Abreut
 21. Abrodes
 22. Abrudan
 23. Aburton
 24. Aperte
 25. Aubertine
 26. Averett
 27. Averton
 28. Auburtin
 29. Aberto
 30. Aberturas
 31. Abrado
 32. Abriat
 33. Abriot
 34. Abrodos
 35. Aburto
 36. Afridi
 37. Apartia
 38. Aperador
 39. Aportela
 40. Aubareda