Cognom AbereggSaber més respecte al cognom Aberegg és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberegg sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberegg.

El cognom Aberegg en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberegg, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberegg és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberegg

Veure mapa del cognom Aberegg

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberegg en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberegg, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberegg que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberegg, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberegg. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberegg és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberegg del món

 1. Estats Units Estats Units (246)
 2. Suïssa Suïssa (49)
 3. França França (23)
 4. Argentina Argentina (5)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberegg en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberegg poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberegg és un cognom més freqüent, i en quins països Aberegg és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aberegg fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aberegg.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberegg pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberegg, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aberegg o algun dels cognoms similars a Aberegg no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aberegg a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aberegg diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aberg
 2. Abrego
 3. Abregu
 4. Abergo
 5. Aaberg
 6. Abergel
 7. Aberkan
 8. Abers
 9. Aberson
 10. Abregos
 11. Abreus
 12. Abrigo
 13. Auberge
 14. Averes
 15. Aaberge
 16. Abaragh
 17. Aberash
 18. Ahberg
 19. Aberski
 20. Abiriga
 21. Averest
 22. Abarca
 23. Abarcas
 24. Abarchi
 25. Abarkan
 26. Abarza
 27. Abercorn
 28. Aberkane
 29. Abersold
 30. Abras
 31. Abrecht
 32. Abresch
 33. Abrica
 34. Abris
 35. Abrook
 36. Abrouk
 37. Abruza
 38. Aburuza
 39. Apresa
 40. Apreza