Cognom AberhartSaber més respecte al cognom Aberhart és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberhart sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberhart.

El cognom Aberhart en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberhart, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberhart és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberhart

Veure mapa del cognom Aberhart

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberhart en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberhart, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberhart que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberhart, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberhart. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberhart és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberhart del món

 1. Nova Zelanda Nova Zelanda (96)
 2. Canadà Canadà (33)
 3. Austràlia Austràlia (17)
 4. Estats Units Estats Units (11)
 5. Brasil Brasil (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberhart en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberhart poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberhart és un cognom més freqüent, i en quins països Aberhart és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aberhart ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberhart pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberhart, com podem comprovar.

 1. Averhart
 2. Aeberhard
 3. Abrahart
 4. Abrehart
 5. Abrar
 6. Averrara
 7. Abrari
 8. Abraira
 9. Abrera
 10. Abrarai
 11. Aufrere
 12. Abu arar
 13. Avrora
 14. Aubriere
 15. Aubrière