Cognom AberinSaber més respecte al cognom Aberin és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberin sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberin.

El cognom Aberin en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberin, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberin és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberin

Veure mapa del cognom Aberin

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberin en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberin, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberin que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberin, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberin. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberin és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberin del món

 1. Filipines Filipines (2227)
 2. Estats Units Estats Units (195)
 3. Nigèria Nigèria (88)
 4. Canadà Canadà (37)
 5. Austràlia Austràlia (14)
 6. Suècia Suècia (12)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (11)
 8. Argentina Argentina (6)
 9. Dinamarca Dinamarca (4)
 10. Índia Índia (2)
 11. Rússia Rússia (2)
 12. Bèlgica Bèlgica (1)
 13. Bahrain Bahrain (1)
 14. Indonèsia Indonèsia (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberin en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberin poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberin és un cognom més freqüent, i en quins països Aberin és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aberin ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aberin. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aberin ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aberin tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aberin que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberin pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberin, com podem comprovar.

 1. Aborin
 2. Averin
 3. Abrin
 4. Abarin
 5. Abern
 6. Abaran
 7. Abarino
 8. Aberman
 9. Aberna
 10. Aborn
 11. Abrain
 12. Abran
 13. Abren
 14. Abron
 15. Afrin
 16. Avering
 17. Averion
 18. Avern
 19. Aprin
 20. Averina
 21. Abarna
 22. Abarno
 23. Aberanga
 24. Abermann
 25. Abram
 26. Abrens
 27. Abriam
 28. Abriani
 29. Abriano
 30. Abrihan
 31. Abrines
 32. Abrioni
 33. Abrom
 34. Afrim
 35. Auberni
 36. Aubernon
 37. Auburn
 38. Averna
 39. Aprain
 40. Abraan