Cognom Abern



Saber més respecte al cognom Abern és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abern sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abern.

El cognom Abern en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abern, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abern és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abern

Veure mapa del cognom Abern

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abern en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abern, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abern que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abern, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abern. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abern és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abern del món

 1. Estats Units Estats Units (92)
 2. Espanya Espanya (1)
 3. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abern en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abern poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abern és un cognom més freqüent, i en quins països Abern és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abern. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abern ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abern pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abern, com podem comprovar.

 1. Aberin
 2. Aberna
 3. Aborn
 4. Avern
 5. Abaran
 6. Abarna
 7. Abarno
 8. Aberman
 9. Aborin
 10. Abran
 11. Abren
 12. Abron
 13. Auberni
 14. Auburn
 15. Averin
 16. Averna
 17. Abrin
 18. Abernot
 19. Abarin
 20. Abarino
 21. Abbarno
 22. Aberanga
 23. Abermann
 24. Abrain
 25. Abram
 26. Abrens
 27. Abrom
 28. Afrin
 29. Aubernon
 30. Avarna
 31. Avering
 32. Averion
 33. Abraan
 34. Abarana
 35. Aperyan
 36. Abrans
 37. Abruna
 38. Aprin
 39. Abrons
 40. Abernati