Cognom AberolaSaber més respecte al cognom Aberola és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberola sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberola.

El cognom Aberola en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberola, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberola és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberola

Veure mapa del cognom Aberola

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberola en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberola, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberola que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberola, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberola. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberola és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberola del món

 1. Filipines Filipines (20)
 2. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberola en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberola poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberola és un cognom més freqüent, i en quins països Aberola és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aberola ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aberola. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aberola ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Aberola o algun dels cognoms similars a Aberola no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aberola a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aberola diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aberle
 2. Aberli
 3. Abriola
 4. Abrol
 5. Abarle
 6. Abraila
 7. Abrell
 8. Abril
 9. Abrill
 10. Averell
 11. Averill
 12. Averoldi
 13. Abriol
 14. Abrile
 15. Averall
 16. Abralde
 17. Abrial
 18. Abriel
 19. April
 20. Aprile
 21. Aprili
 22. Aprill
 23. Apuril
 24. Aubarell
 25. Auferil
 26. Auvril
 27. Avril
 28. Avrile
 29. Avrill
 30. Abu riala
 31. Abarullo
 32. Aberlich
 33. Abrales
 34. Aburahal
 35. Aubril
 36. Abberley
 37. Abrahall
 38. Abraldes
 39. Abraldez
 40. Apperley