Cognom Abou redaSaber més respecte al cognom Abou reda és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abou reda sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abou reda.

El cognom Abou reda en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abou reda, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abou reda és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abou reda

Veure mapa del cognom Abou reda

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abou reda en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abou reda, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abou reda que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abou reda, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abou reda. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abou reda és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abou reda del món

 1. Territori palestí Territori palestí (2556)
 2. Egipte Egipte (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abou reda en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abou reda poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abou reda és un cognom més freqüent, i en quins països Abou reda és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abou reda. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abou reda ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abou reda fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abou reda.

No tots els cognoms similars al cognom Abou reda tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abou reda que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abou reda pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abou reda, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abou reda o algun dels cognoms similars a Abou reda no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abou reda a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abou reda diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abouwarda
 2. Aberrada
 3. Abordo
 4. Abouhrait
 5. Abredo
 6. Afourid
 7. Aubareda
 8. Aburad
 9. Aburrad
 10. Apreda
 11. Apurada
 12. Abardia
 13. Abrado
 14. Abreut
 15. Abrudan
 16. Aburto
 17. Aburton
 18. Aporta
 19. Aportela
 20. Aubarede
 21. Aburtu
 22. Abradal
 23. Abort
 24. Aburaad
 25. Aburdene
 26. Aborto
 27. Abberton
 28. Aberdeen
 29. Abert
 30. Aberte
 31. Abertin
 32. Aberton
 33. Aberts
 34. Abriat
 35. Abriot
 36. Abrodes
 37. Abrodos
 38. Afridi
 39. Apartia
 40. Aprodu