Cognom AbstanSaber més respecte al cognom Abstan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abstan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abstan.

El cognom Abstan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abstan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abstan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abstan

Veure mapa del cognom Abstan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abstan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abstan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abstan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abstan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abstan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abstan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abstan del món

 1. Afganistan Afganistan (1)
 2. Pakistan Pakistan (1)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abstan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abstan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abstan és un cognom més freqüent, i en quins països Abstan és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abstan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abstan.

No tots els cognoms similars al cognom Abstan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abstan que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Absten
 2. Abston
 3. Abasta
 4. Abastas
 5. Abasto
 6. Abu stah
 7. Apostin
 8. Abastos
 9. Abcede
 10. Abicht
 11. Abujeta
 12. Abujetas
 13. Abuzaid
 14. Apostle
 15. Apostol
 16. Apostu
 17. Apostua
 18. Avesaat
 19. Apestey
 20. Abusada
 21. Apsite
 22. Avasthi
 23. Avukat
 24. Abogada
 25. Abusaid
 26. Abogado
 27. Abcd
 28. Abucot
 29. Ahbizat
 30. Aboshady
 31. Avosti
 32. Aboukad
 33. Abisetti
 34. Abajtour
 35. Abakhti
 36. Abcoude
 37. Abogadro
 38. Abouzaid
 39. Abucide
 40. Apekhtin