Cognom Al bajiSaber més respecte al cognom Al baji és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Al baji sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Al baji.

El cognom Al baji en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Al baji, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Al baji és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Al baji

Veure mapa del cognom Al baji

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Al baji en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Al baji, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Al baji que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Al baji, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Al baji. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Al baji és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Al baji del món

 1. Tunísia Tunísia (125)
 2. Líban Líban (15)
 3. Jordània Jordània (10)
 4. Iemen Iemen (6)
 5. Territori palestí Territori palestí (2)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 7. Iraq Iraq (1)
 8. Iran Iran (1)
 9. Kuwait Kuwait (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Al baji en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Al baji poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Al baji és un cognom més freqüent, i en quins països Al baji és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Al baji. Això es deu a que moltes vegades el cognom Al baji ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Al baji fa que puguem trobar molts cognoms similars a Al baji.

 1. Albasi
 2. Al bakri
 3. Al basir
 4. Al bakr
 5. Albaje
 6. Al basim
 7. Al baz
 8. Alabajos
 9. Albach
 10. Albaga
 11. Albajar
 12. Albajez
 13. Albakri
 14. Albas
 15. Albici
 16. Albizi
 17. Albuja
 18. Alibasic
 19. Albeja
 20. Al habsi
 21. Al faqih
 22. Al abssi
 23. Alfagi
 24. Al bakari
 25. Albaz
 26. Al bakar
 27. Al fakir
 28. Al abbasi
 29. Al basali
 30. Al baghl
 31. Al bashir
 32. Al faiq
 33. Al bagawi
 34. Albaqui
 35. Al fassi
 36. Al bakali
 37. Al bishi
 38. Albajawi
 39. Alibeaj
 40. Albesi