Cognom BadoungaSaber més respecte al cognom Badounga és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Badounga sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Badounga.

El cognom Badounga en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Badounga, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Badounga és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Badounga

Veure mapa del cognom Badounga

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Badounga en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Badounga, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Badounga que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Badounga, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Badounga. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Badounga és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Badounga del món

 1. Camerun Camerun (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Badounga en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Badounga poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Badounga és un cognom més freqüent, i en quins països Badounga és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Badounga ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Badounga. Això es deu a que moltes vegades el cognom Badounga ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Badounga fa que puguem trobar molts cognoms similars a Badounga.

 1. Bidounga
 2. Badinga
 3. Badding
 4. Bading
 5. Battung
 6. Botonga
 7. Batinga
 8. Batongo
 9. Badenas
 10. Badenes
 11. Badens
 12. Badinger
 13. Batangan
 14. Baudanza
 15. Bidding
 16. Biddings
 17. Bitanga
 18. Bodange
 19. Bodungen
 20. Budange
 21. Budding
 22. Buddingh
 23. Badmus
 24. Bationg
 25. Botongo
 26. Bodiang
 27. Bidang
 28. Buding
 29. Bodanza
 30. Bodinka
 31. Batting
 32. Bedding
 33. Baddington
 34. Badenoch
 35. Badenock
 36. Badinski
 37. Baetiong
 38. Baitinger
 39. Batanas
 40. Batinas