Cognom BatalonSaber més respecte al cognom Batalon és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Batalon sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Batalon.

El cognom Batalon en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Batalon, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Batalon és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Batalon

Veure mapa del cognom Batalon

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Batalon en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Batalon, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Batalon que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Batalon, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Batalon. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Batalon és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Batalon del món

 1. Filipines Filipines (1014)
 2. Estats Units Estats Units (183)
 3. Rússia Rússia (5)
 4. Anglaterra Anglaterra (4)
 5. Camerun Camerun (1)
 6. Alemanya Alemanya (1)
 7. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Batalon en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Batalon poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Batalon és un cognom més freqüent, i en quins països Batalon és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Batalon o algun dels cognoms similars a Batalon no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Batalon a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Batalon diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Batallon
 2. Bathalon
 3. Badalan
 4. Badalona
 5. Bataillon
 6. Batallan
 7. Batulin
 8. Badaloni
 9. Badalin
 10. Batalini
 11. Badalian
 12. Badalyan
 13. Badulin
 14. Betlan
 15. Bodelon
 16. Botelin
 17. Butlin
 18. Botlin
 19. Batallini
 20. Badland
 21. Batallanos
 22. Batliner
 23. Battilana
 24. Bedilion
 25. Bedlion
 26. Bethlem
 27. Bettilyon
 28. Bodelin
 29. Boutillon
 30. Budlong
 31. Butland
 32. Betlem
 33. Budillon
 34. Bottelin
 35. Baytelman
 36. Battilomo
 37. Beadling
 38. Bedillion
 39. Bettelyoun
 40. Bidelman