Cognom BauliesSaber més respecte al cognom Baulies és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Baulies sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Baulies.

El cognom Baulies en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Baulies, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Baulies és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Baulies

Veure mapa del cognom Baulies

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Baulies en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Baulies, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Baulies que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Baulies, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Baulies. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Baulies és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Baulies del món

 1. Argentina Argentina (137)
 2. Espanya Espanya (124)
 3. França França (9)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Baulies en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Baulies poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Baulies és un cognom més freqüent, i en quins països Baulies és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Baulies. Això es deu a que moltes vegades el cognom Baulies ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Baulies fa que puguem trobar molts cognoms similars a Baulies.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Baulies pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Baulies, com podem comprovar.

 1. Baules
 2. Baulis
 3. Bailes
 4. Bailis
 5. Bailles
 6. Bales
 7. Balis
 8. Balius
 9. Balles
 10. Ballis
 11. Bayles
 12. Baylis
 13. Bayliss
 14. Boules
 15. Boulis
 16. Bules
 17. Bulis
 18. Bulles
 19. Ballias
 20. Bulhes
 21. Balaes
 22. Blies
 23. Bailiss
 24. Bawles
 25. Baells
 26. Bahls
 27. Bailess
 28. Bailex
 29. Bailez
 30. Bailos
 31. Bails
 32. Balais
 33. Balas
 34. Balazs
 35. Balec
 36. Baleg
 37. Balek
 38. Balez
 39. Balic
 40. Balica