Cognom BibaiSaber més respecte al cognom Bibai és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Bibai sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Bibai.

El cognom Bibai en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Bibai, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Bibai és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Bibai

Veure mapa del cognom Bibai

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Bibai en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Bibai, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Bibai que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Bibai, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Bibai. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Bibai és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Bibai del món

 1. Camerun Camerun (107)
 2. Índia Índia (10)
 3. Pakistan Pakistan (7)
 4. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (2)
 5. Iran Iran (1)
 6. Malàisia Malàisia (1)
 7. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Bibai en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Bibai poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Bibai és un cognom més freqüent, i en quins països Bibai és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Bibai. Això es deu a que moltes vegades el cognom Bibai ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Bibai tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Bibai que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Bibai pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Bibai, com podem comprovar.

 1. Biba
 2. Bibau
 3. Bibbi
 4. Bibi
 5. Bibii
 6. Baba
 7. Babau
 8. Babei
 9. Babi
 10. Babii
 11. Baboi
 12. Bebi
 13. Bibb
 14. Bibbo
 15. Bibby
 16. Bibe
 17. Bibeau
 18. Bibee
 19. Bibey
 20. Bibo
 21. Bibow
 22. Biby
 23. Biebau
 24. Biffi
 25. Boba
 26. Bobay
 27. Bobi
 28. Buba
 29. Bubi
 30. Babaei
 31. Beibei
 32. Beiba
 33. Babah
 34. Babyi
 35. Boboi
 36. Babay
 37. Babayi
 38. Bobbi
 39. Bibou
 40. Biiba