Cognom BierstekerSaber més respecte al cognom Biersteker és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Biersteker sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Biersteker.

El cognom Biersteker en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Biersteker, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Biersteker és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Biersteker

Veure mapa del cognom Biersteker

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Biersteker en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Biersteker, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Biersteker que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Biersteker, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Biersteker. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Biersteker és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Biersteker del món

 1. Països Baixos Països Baixos (513)
 2. Estats Units Estats Units (119)
 3. Canadà Canadà (93)
 4. Austràlia Austràlia (33)
 5. Sud-àfrica Sud-àfrica (33)
 6. Brasil Brasil (29)
 7. França França (7)
 8. Nova Zelanda Nova Zelanda (5)
 9. Suïssa Suïssa (3)
 10. Àustria Àustria (1)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Biersteker en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Biersteker poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Biersteker és un cognom més freqüent, i en quins països Biersteker és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Biersteker ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Biersteker pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Biersteker, com podem comprovar.

 1. Berstler
 2. Bierstedt
 3. Boerstler
 4. Buerster
 5. Berstein
 6. Bierset
 7. Breister
 8. Brester
 9. Brewster
 10. Buurstede
 11. Bereket
 12. Berastegi
 13. Berastegui
 14. Berastein
 15. Bergstedt
 16. Bergstein
 17. Bergsten
 18. Bergstresser
 19. Berkstresser
 20. Berset
 21. Berst
 22. Berston
 23. Birket
 24. Birsty
 25. Boerst
 26. Boorstein
 27. Borgstede
 28. Borstel
 29. Borstell
 30. Brasdefer
 31. Brechter
 32. Bresteau
 33. Brestel
 34. Brister
 35. Brostek
 36. Broster
 37. Bruster
 38. Brustkern
 39. Bursted
 40. Burstein