Cognom BlahováSaber més respecte al cognom Blahová és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Blahová sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Blahová.

El cognom Blahová en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Blahová, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Blahová és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Blahová

Veure mapa del cognom Blahová

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Blahová en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Blahová, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Blahová que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Blahová, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Blahová. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Blahová és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Blahová del món

 1. República Txeca República Txeca (6690)
 2. Eslovàquia Eslovàquia (1521)
 3. Bèlgica Bèlgica (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Blahová en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Blahová poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Blahová és un cognom més freqüent, i en quins països Blahová és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Blahová ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Blahová. Això es deu a que moltes vegades el cognom Blahová ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Blahová fa que puguem trobar molts cognoms similars a Blahová.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Blahová pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Blahová, com podem comprovar.

 1. Blahova
 2. Ballová
 3. Bellová
 4. Blava
 5. Blave
 6. Blavi
 7. Blavia
 8. Ballvé
 9. Bolopá
 10. Balev
 11. Ballve
 12. Balof
 13. Bellovi
 14. Belov
 15. Belova
 16. Bilov
 17. Blabey
 18. Blabia
 19. Balevi
 20. Blob
 21. Bolovia
 22. Baleva
 23. Blaife
 24. Blaffo
 25. Bielova
 26. Balayev
 27. Balayeva
 28. Bleve
 29. Bulava
 30. Baulov
 31. Balahibo
 32. Belovoy
 33. Balva
 34. Blabie
 35. Blaby
 36. Balaeva
 37. Bylava
 38. Bailiff
 39. Baillif
 40. Balabio