Cognom BrankovićSaber més respecte al cognom Branković és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Branković sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Branković.

El cognom Branković en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Branković, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Branković és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Branković

Veure mapa del cognom Branković

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Branković en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Branković, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Branković que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Branković, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Branković. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Branković és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Branković del món

 1. Sèrbia Sèrbia (8997)
 2. Bòsnia i Hercegovina Bòsnia i Hercegovina (1107)
 3. Croàcia Croàcia (458)
 4. Montenegro Montenegro (113)
 5. Eslovènia Eslovènia (106)
 6. Kosovo Kosovo (64)
 7. Macedònia Macedònia (7)
 8. Romania Romania (4)
 9. Alemanya Alemanya (1)
 10. Dinamarca Dinamarca (1)
 11. França França (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Suècia Suècia (1)
 14. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Branković en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Branković poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Branković és un cognom més freqüent, i en quins països Branković és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Branković tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Branković que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Branković pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Branković, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Branković o algun dels cognoms similars a Branković no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Branković a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Branković diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Brankovich
 2. Brankovic
 3. Brankov
 4. Bronkovich
 5. Brankevich
 6. Brancoli
 7. Branconi
 8. Brankin
 9. Berankova
 10. Branko
 11. Brnić
 12. Brancolini
 13. Baranko
 14. Baranzoni
 15. Brancacio
 16. Brancati
 17. Brancazio
 18. Branchier
 19. Branchini
 20. Brancia
 21. Brancion
 22. Branco
 23. Brancos
 24. Branecki
 25. Brango
 26. Brangolo
 27. Branick
 28. Branicki
 29. Branis
 30. Brank
 31. Branka
 32. Branker
 33. Brankley
 34. Branks
 35. Brannick
 36. Brannock
 37. Branschi
 38. Bransi
 39. Branski
 40. Bransom