Cognom CabeleiraSaber més respecte al cognom Cabeleira és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Cabeleira sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Cabeleira.

El cognom Cabeleira en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Cabeleira, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Cabeleira és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Cabeleira

Veure mapa del cognom Cabeleira

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Cabeleira en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Cabeleira, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Cabeleira que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Cabeleira, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Cabeleira. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Cabeleira és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Cabeleira del món

 1. Portugal Portugal (642)
 2. Brasil Brasil (483)
 3. Sud-àfrica Sud-àfrica (80)
 4. França França (68)
 5. Estats Units Estats Units (26)
 6. Argentina Argentina (23)
 7. Canadà Canadà (10)
 8. Espanya Espanya (9)
 9. Anglaterra Anglaterra (2)
 10. Angola Angola (1)
 11. Austràlia Austràlia (1)
 12. Moçambic Moçambic (1)
 13. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 14. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Cabeleira en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Cabeleira poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Cabeleira és un cognom més freqüent, i en quins països Cabeleira és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Cabeleira ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Cabeleira. Això es deu a que moltes vegades el cognom Cabeleira ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Cabeleira pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Cabeleira, com podem comprovar.

 1. Cabaleira
 2. Cabaleiro
 3. Caballeira
 4. Cavaleira
 5. Cabellera
 6. Cabaleri
 7. Caballeiro
 8. Caballera
 9. Cabellero
 10. Cabler
 11. Capellera
 12. Cavaleiro
 13. Cavalleira
 14. Cavalera
 15. Cabaleiros
 16. Cabalar
 17. Caballar
 18. Caballer
 19. Caballeri
 20. Caballeria
 21. Caballero
 22. Capallera
 23. Capellari
 24. Capeller
 25. Capellier
 26. Capler
 27. Cappeler
 28. Cavalara
 29. Cavaler
 30. Cavaleri
 31. Cavalheiro
 32. Cavelier
 33. Cavileer
 34. Chavalera
 35. Cobbler
 36. Cobler
 37. Capelari
 38. Capelleras
 39. Cavallera
 40. Cabbalero