Cognom CarretieSaber més respecte al cognom Carretie és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Carretie sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Carretie.

El cognom Carretie en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Carretie, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Carretie és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Carretie

Veure mapa del cognom Carretie

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Carretie en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Carretie, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Carretie que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Carretie, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Carretie. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Carretie és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Carretie del món

 1. Espanya Espanya (50)
 2. França França (28)
 3. Estats Units Estats Units (14)
 4. Veneçuela Veneçuela (8)
 5. Xile Xile (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Carretie en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Carretie poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Carretie és un cognom més freqüent, i en quins països Carretie és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Carretie fa que puguem trobar molts cognoms similars a Carretie.

 1. Carrete
 2. Carreti
 3. Carrette
 4. Carette
 5. Carrati
 6. Carret
 7. Carreta
 8. Carreth
 9. Carreto
 10. Carrett
 11. Carretta
 12. Carretti
 13. Carretto
 14. Cartie
 15. Charrette
 16. Caireta
 17. Carate
 18. Carati
 19. Caratti
 20. Caret
 21. Careta
 22. Careto
 23. Carett
 24. Caretti
 25. Caretto
 26. Carioti
 27. Carite
 28. Carotti
 29. Carrato
 30. Carredo
 31. Carridi
 32. Carriet
 33. Carroto
 34. Carruth
 35. Carte
 36. Cartee
 37. Carutti
 38. Cearreta
 39. Cerrati
 40. Cerreta