Cognom CelestraSaber més respecte al cognom Celestra és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Celestra sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Celestra.

El cognom Celestra en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Celestra, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Celestra és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Celestra

Veure mapa del cognom Celestra

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Celestra en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Celestra, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Celestra que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Celestra, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Celestra. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Celestra és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Celestra del món

 1. Filipines Filipines (1953)
 2. Itàlia Itàlia (77)
 3. França França (22)
 4. Estats Units Estats Units (13)
 5. Egipte Egipte (9)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 7. Brasil Brasil (1)
 8. Suïssa Suïssa (1)
 9. Alemanya Alemanya (1)
 10. Espanya Espanya (1)
 11. Etiòpia Etiòpia (1)
 12. Grècia Grècia (1)
 13. Haití Haití (1)
 14. Qatar Qatar (1)
 15. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 16. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Celestra en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Celestra poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Celestra és un cognom més freqüent, i en quins països Celestra és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Celestra fa que puguem trobar molts cognoms similars a Celestra.

Discernir si va ser abans el cognom Celestra o algun dels cognoms similars a Celestra no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Celestra a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Celestra diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Celesta
 2. Celestri
 3. Celestre
 4. Calestru
 5. Celeste
 6. Celesten
 7. Celester
 8. Celestial
 9. Celestin
 10. Colastra
 11. Celestina
 12. Celesti
 13. Calastra
 14. Celustka
 15. Celestian
 16. Calistro
 17. Calistru
 18. Celestain
 19. Celestine
 20. Celestino
 21. Celestrino
 22. Clester
 23. Calista
 24. Chelest
 25. Chlasta
 26. Calistri
 27. Celestini
 28. Caliste
 29. Calisti
 30. Calisto
 31. Calixtro
 32. Calsada
 33. Calston
 34. Calzetta
 35. Clastres
 36. Claustro
 37. Clist
 38. Closter
 39. Clostio
 40. Cluster