Cognom CovisaSaber més respecte al cognom Covisa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Covisa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Covisa.

El cognom Covisa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Covisa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Covisa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Covisa

Veure mapa del cognom Covisa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Covisa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Covisa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Covisa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Covisa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Covisa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Covisa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Covisa del món

 1. Espanya Espanya (103)
 2. Estats Units Estats Units (3)
 3. Brasil Brasil (2)
 4. Argentina Argentina (1)
 5. Colòmbia Colòmbia (1)
 6. Alemanya Alemanya (1)
 7. França França (1)
 8. Índia Índia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Covisa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Covisa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Covisa és un cognom més freqüent, i en quins països Covisa és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Covisa. Això es deu a que moltes vegades el cognom Covisa ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Covisa tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Covisa que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Covisa o algun dels cognoms similars a Covisa no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Covisa a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Covisa diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Cobisa
 2. Covasa
 3. Coviza
 4. Cavis
 5. Ciovica
 6. Civis
 7. Cobija
 8. Copis
 9. Covais
 10. Covas
 11. Coves
 12. Covic
 13. Covich
 14. Covos
 15. Cobica
 16. Cobis
 17. Civica
 18. Cabasa
 19. Cabica
 20. Cafiso
 21. Capsa
 22. Cavas
 23. Cavasi
 24. Cavaza
 25. Caves
 26. Cavich
 27. Chavis
 28. Chevis
 29. Ciobica
 30. Cives
 31. Civiac
 32. Civico
 33. Cobas
 34. Cobbis
 35. Cobbs
 36. Cobes
 37. Cobos
 38. Copas
 39. Copass
 40. Copes