Cognom Da-fonteSaber més respecte al cognom Da-fonte és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Da-fonte sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Da-fonte.

El cognom Da-fonte en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Da-fonte, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Da-fonte és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Da-fonte

Veure mapa del cognom Da-fonte

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Da-fonte en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Da-fonte, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Da-fonte que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Da-fonte, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Da-fonte. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Da-fonte és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Da-fonte del món

 1. França França (2)
 2. Canadà Canadà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Da-fonte en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Da-fonte poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Da-fonte és un cognom més freqüent, i en quins països Da-fonte és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Da-fonte ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Da-fonte pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Da-fonte, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Da-fonte o algun dels cognoms similars a Da-fonte no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Da-fonte a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Da-fonte diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Dafonte
 2. Da-ponte
 3. Da fonte
 4. Daponte
 5. De fonte
 6. De-ponte
 7. Defonte
 8. Di fonte
 9. Difonte
 10. Da ponte
 11. Defontes
 12. Deponte
 13. De font
 14. Duponte
 15. Dufont
 16. De fontes
 17. Di ponte
 18. De ponte
 19. Defante
 20. Defont
 21. De'ponte
 22. Dabant
 23. Davant
 24. Davent
 25. Defanti
 26. De bont
 27. De pont
 28. De ponty
 29. Dupont
 30. Du pont
 31. Duppont
 32. Defant
 33. Deponti
 34. De ponti
 35. De pontes
 36. Depointe
 37. Depiante
 38. De-fuentes
 39. Duffond
 40. Di-pinto