Cognom DambellehSaber més respecte al cognom Dambelleh és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Dambelleh sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Dambelleh.

El cognom Dambelleh en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Dambelleh, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Dambelleh és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Dambelleh

Veure mapa del cognom Dambelleh

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Dambelleh en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Dambelleh, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Dambelleh que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Dambelleh, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Dambelleh. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Dambelleh és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Dambelleh del món

 1. Espanya Espanya (68)
 2. Gàmbia Gàmbia (16)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Dambelleh en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Dambelleh poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Dambelleh és un cognom més freqüent, i en quins països Dambelleh és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Dambelleh ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Dambelleh. Això es deu a que moltes vegades el cognom Dambelleh ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Dambelleh fa que puguem trobar molts cognoms similars a Dambelleh.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Dambelleh pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Dambelleh, com podem comprovar.

 1. Dambelly
 2. Dambele
 3. Dambel
 4. Damville
 5. Dembele
 6. Dumbell
 7. Dambolenea
 8. Domville
 9. Dumville
 10. Dambol
 11. Dambolena
 12. Dumble
 13. Danville
 14. Dembelé
 15. Denefleh
 16. Dennefleh
 17. Damblu
 18. Denbele
 19. Diombele
 20. Dumbelton
 21. Dainville
 22. Danvel
 23. Dembilio
 24. Demblans
 25. Denville
 26. Domblas
 27. Domvile
 28. Dumbauld
 29. Dunville
 30. Danbolena
 31. Danbol
 32. Dimple
 33. Dembélé
 34. Dombal
 35. Demblé
 36. Dombolo
 37. Dimblebee
 38. Dimbleby
 39. Dimbylow
 40. Dannfelt