Cognom De-urbinaSaber més respecte al cognom De-urbina és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom De-urbina sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom De-urbina.

El cognom De-urbina en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de De-urbina, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom De-urbina és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom De-urbina

Veure mapa del cognom De-urbina

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de De-urbina en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom De-urbina, per a aconseguir així la informació precisa de tots els De-urbina que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom De-urbina, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom De-urbina. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si De-urbina és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més De-urbina del món

 1. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de De-urbina en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom De-urbina poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals De-urbina és un cognom més freqüent, i en quins països De-urbina és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom De-urbina ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom De-urbina pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom De-urbina, com podem comprovar.

 1. De urbina
 2. Derbin
 3. Durbin
 4. Darbins
 5. Deriabin
 6. Dervin
 7. Dorbin
 8. Durban
 9. Durbano
 10. Durben
 11. Durvin
 12. Darbana
 13. Derufino
 14. Durbann
 15. Durbyn
 16. Durbiano
 17. Darban
 18. Darbinyan
 19. Darbon
 20. Darpin
 21. Darpino
 22. Darvin
 23. Derbonne
 24. Dorban
 25. Dorband
 26. Drebin
 27. Durven
 28. Derebian
 29. Dervane
 30. De rabano
 31. D'arpino
 32. De rufino
 33. Dorbane
 34. Drouvin
 35. Derboyan
 36. De roubin
 37. Darben
 38. Dorbon
 39. Daraban
 40. Darbonne