Cognom DomitilaSaber més respecte al cognom Domitila és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Domitila sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Domitila.

El cognom Domitila en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Domitila, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Domitila és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Domitila

Veure mapa del cognom Domitila

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Domitila en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Domitila, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Domitila que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Domitila, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Domitila. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Domitila és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Domitila del món

 1. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (451)
 2. Indonèsia Indonèsia (63)
 3. República Dominicana República Dominicana (31)
 4. Kenya Kenya (24)
 5. Mèxic Mèxic (11)
 6. Brasil Brasil (11)
 7. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (9)
 8. Uganda Uganda (7)
 9. Ghana Ghana (4)
 10. Perú Perú (2)
 11. Filipines Filipines (1)
 12. Illes Salomó Illes Salomó (1)
 13. Estats Units Estats Units (1)
 14. Zàmbia Zàmbia (1)
 15. Canadà Canadà (1)
 16. Camerun Camerun (1)
 17. Colòmbia Colòmbia (1)
 18. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Domitila en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Domitila poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Domitila és un cognom més freqüent, i en quins països Domitila és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Domitila tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Domitila que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Domitila o algun dels cognoms similars a Domitila no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Domitila a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Domitila diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Domitilo
 2. Donatila
 3. Donatilo
 4. Dantil
 5. Domedel
 6. Donatell
 7. Donatella
 8. De matola
 9. Dondela
 10. Denatale
 11. Dentel
 12. Dinatale
 13. Donatelli
 14. Donatello
 15. Donatiello
 16. Dondel
 17. Dondolo
 18. Donadille
 19. Donadel
 20. Dondoli
 21. Daendels
 22. Dandale
 23. Dandolo
 24. Dantley
 25. Denadel
 26. Dendulk
 27. Dentler
 28. Dentley
 29. De natale
 30. Dindial
 31. Dintelman
 32. Dundalk
 33. Duntley
 34. Dentelli
 35. Donadelle
 36. Dindyal
 37. Damdelen
 38. Dondolini
 39. Dendal
 40. Denetelli