Cognom FabriqueSaber més respecte al cognom Fabrique és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Fabrique sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Fabrique.

El cognom Fabrique en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Fabrique, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Fabrique és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Fabrique

Veure mapa del cognom Fabrique

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Fabrique en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Fabrique, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Fabrique que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Fabrique, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Fabrique. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Fabrique és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Fabrique del món

 1. Filipines Filipines (280)
 2. Estats Units Estats Units (37)
 3. Espanya Espanya (32)
 4. França França (21)
 5. Colòmbia Colòmbia (8)
 6. Perú Perú (5)
 7. Bèlgica Bèlgica (2)
 8. Brasil Brasil (2)
 9. República Txeca República Txeca (2)
 10. Anglaterra Anglaterra (2)
 11. Rússia Rússia (2)
 12. Canadà Canadà (1)
 13. Xina Xina (1)
 14. Mali Mali (1)
 15. Maurici Maurici (1)
 16. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Fabrique en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Fabrique poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Fabrique és un cognom més freqüent, i en quins països Fabrique és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Fabrique. Això es deu a que moltes vegades el cognom Fabrique ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Fabrique fa que puguem trobar molts cognoms similars a Fabrique.

No tots els cognoms similars al cognom Fabrique tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Fabrique que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Fabregue
 2. Fabrice
 3. Fabregues
 4. Fabreguez
 5. Fabrich
 6. Fabrici
 7. Fabricio
 8. Fabricius
 9. Fabrick
 10. Fabricy
 11. Fabris
 12. Fabrizi
 13. Fabrizii
 14. Fabrizio
 15. Fabrizius
 16. Fabrizzi
 17. Fabricia
 18. Fabresse
 19. Fabrizia
 20. Fabrica
 21. Fabrigoule
 22. Fabragas
 23. Fabras
 24. Fabrega
 25. Fabregas
 26. Fabregat
 27. Fabregate
 28. Fabreges
 29. Fabrego
 30. Fabres
 31. Fabricant
 32. Fabricante
 33. Fabrikant
 34. Fabros
 35. Faubricio
 36. Fabrez
 37. Fybrace
 38. Fabbris
 39. Favresse
 40. Fabregó