Cognom FernattSaber més respecte al cognom Fernatt és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Fernatt sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Fernatt.

El cognom Fernatt en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Fernatt, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Fernatt és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Fernatt

Veure mapa del cognom Fernatt

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Fernatt en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Fernatt, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Fernatt que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Fernatt, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Fernatt. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Fernatt és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Fernatt del món

 1. Estats Units Estats Units (232)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Fernatt en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Fernatt poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Fernatt és un cognom més freqüent, i en quins països Fernatt és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Fernatt ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Fernatt fa que puguem trobar molts cognoms similars a Fernatt.

No tots els cognoms similars al cognom Fernatt tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Fernatt que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Fernatt pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Fernatt, com podem comprovar.

 1. Ferant
 2. Fermat
 3. Fermate
 4. Fernaud
 5. Fernette
 6. Ferrant
 7. Fermata
 8. Farinata
 9. Farneth
 10. Farneti
 11. Farnetti
 12. Farrant
 13. Ferand
 14. Feranta
 15. Feranti
 16. Ferent
 17. Ferenti
 18. Ferentz
 19. Fernades
 20. Fernadez
 21. Ferneda
 22. Feronti
 23. Ferrand
 24. Ferrante
 25. Ferranti
 26. Ferranto
 27. Firmat
 28. Forant
 29. Formato
 30. Fornet
 31. Forneto
 32. Fornetti
 33. Fornt
 34. Frant
 35. Friant
 36. Furnet
 37. Furniet
 38. Fornite
 39. Ferronato
 40. Fernhout