Cognom FerolinoSaber més respecte al cognom Ferolino és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ferolino sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ferolino.

El cognom Ferolino en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ferolino, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ferolino és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ferolino

Veure mapa del cognom Ferolino

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ferolino en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ferolino, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ferolino que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ferolino, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ferolino. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ferolino és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ferolino del món

 1. Filipines Filipines (10160)
 2. Estats Units Estats Units (100)
 3. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (30)
 4. Qatar Qatar (9)
 5. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 6. Singapur Singapur (4)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. Xipre Xipre (1)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Malàisia Malàisia (1)
 11. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ferolino en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ferolino poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ferolino és un cognom més freqüent, i en quins països Ferolino és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ferolino fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ferolino.

No tots els cognoms similars al cognom Ferolino tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ferolino que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Ferolino o algun dels cognoms similars a Ferolino no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ferolino a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ferolino diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ferlin
 2. Ferlini
 3. Froling
 4. Feralin
 5. Ferulano
 6. Farlin
 7. Farling
 8. Ferland
 9. Forlano
 10. Forlini
 11. Fralin
 12. Freilino
 13. Frelin
 14. Frohling
 15. Froland
 16. Fryling
 17. Furlano
 18. Furlin
 19. Furline
 20. Ferloni
 21. Forlin
 22. Farland
 23. Forland
 24. Forlani
 25. Forlines
 26. Forlon
 27. Forlong
 28. Frailing
 29. Freehling
 30. Freeling
 31. Freiling
 32. Freland
 33. Freyling
 34. Frieling
 35. Frilling
 36. Froehling
 37. Froilan
 38. Froiland
 39. Fruhling
 40. Frylinck