Cognom GarduñoSaber més respecte al cognom Garduño és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Garduño sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Garduño.

El cognom Garduño en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Garduño, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Garduño és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Garduño

Veure mapa del cognom Garduño

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Garduño en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Garduño, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Garduño que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Garduño, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Garduño. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Garduño és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Garduño del món

 1. Estats Units Estats Units (4682)
 2. Mèxic Mèxic (424)
 3. França França (74)
 4. Canadà Canadà (43)
 5. República Dominicana República Dominicana (23)
 6. Brasil Brasil (7)
 7. Filipines Filipines (7)
 8. Tailàndia Tailàndia (5)
 9. Anglaterra Anglaterra (4)
 10. Kuwait Kuwait (4)
 11. Alemanya Alemanya (2)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 13. Argentina Argentina (1)
 14. Colòmbia Colòmbia (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Espanya Espanya (1)
 17. Honduras Honduras (1)
 18. Irlanda Irlanda (1)
 19. Itàlia Itàlia (1)
 20. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Garduño en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Garduño poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Garduño és un cognom més freqüent, i en quins països Garduño és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Garduño ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Garduño. Això es deu a que moltes vegades el cognom Garduño ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Garduño fa que puguem trobar molts cognoms similars a Garduño.

No tots els cognoms similars al cognom Garduño tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Garduño que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Garduño o algun dels cognoms similars a Garduño no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Garduño a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Garduño diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Garduo
 2. Gardo
 3. Garrudo
 4. Garruto
 5. Garaud
 6. Gard
 7. Garda
 8. Garde
 9. Gardea
 10. Gardey
 11. Gardi
 12. Gardia
 13. Gardie
 14. Gardy
 15. Garito
 16. Garoutte
 17. Garrado
 18. Garretto
 19. Garrido
 20. Garruta
 21. Garuti
 22. Giardo
 23. Giraudo
 24. Gordo
 25. Guardo
 26. Gardoy
 27. Garði
 28. Guardao
 29. Gerdo
 30. Graudo
 31. Garrud
 32. Gardt
 33. Gaard
 34. Gairaud
 35. Garad
 36. Garaeta
 37. Garaita
 38. Garaot
 39. Garat
 40. Garate