Cognom GlicksonSaber més respecte al cognom Glickson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Glickson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Glickson.

El cognom Glickson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Glickson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Glickson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Glickson

Veure mapa del cognom Glickson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Glickson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Glickson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Glickson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Glickson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Glickson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Glickson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Glickson del món

 1. Estats Units Estats Units (179)
 2. Canadà Canadà (1)
 3. Ghana Ghana (1)
 4. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Glickson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Glickson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Glickson és un cognom més freqüent, i en quins països Glickson és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Glickson pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Glickson, com podem comprovar.

 1. Glicken
 2. Glickman
 3. Glicksman
 4. Glisson
 5. Gullickson
 6. Glison
 7. Galichon
 8. Gillson
 9. Gilson
 10. Glacken
 11. Glackin
 12. Glasson
 13. Glawson
 14. Gleason
 15. Gleeson
 16. Glikman
 17. Glisan
 18. Glockzin
 19. Glosson
 20. Gluckman
 21. Glucksman
 22. Glysson
 23. Gullekson
 24. Gullicksen
 25. Gullikson
 26. Galison
 27. Gilsson
 28. Galisson
 29. Glason
 30. Galican
 31. Galicano
 32. Gallison
 33. Gallisson
 34. Gelson
 35. Gholson
 36. Gilkinson
 37. Gillison
 38. Gilsen
 39. Glassen
 40. Gleichen