Cognom JalenquesSaber més respecte al cognom Jalenques és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Jalenques sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Jalenques.

El cognom Jalenques en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Jalenques, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Jalenques és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Jalenques

Veure mapa del cognom Jalenques

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Jalenques en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Jalenques, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Jalenques que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Jalenques, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Jalenques. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Jalenques és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Jalenques del món

 1. França França (223)
 2. Costa Rica Costa Rica (1)
 3. Marroc Marroc (1)
 4. Polinèsia Francesa Polinèsia Francesa (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Jalenques en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Jalenques poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Jalenques és un cognom més freqüent, i en quins països Jalenques és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Jalenques ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Jalenques tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Jalenques que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Jalenques o algun dels cognoms similars a Jalenques no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Jalenques a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Jalenques diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Jalencas
 2. Jalmes
 3. Jolens
 4. Jelenic
 5. Jelenski
 6. Jelinek
 7. Jelonek
 8. Julmeus
 9. Jelenc
 10. Jelenić
 11. Jelenko
 12. Jelenka
 13. Jeleniewski
 14. Jelinski
 15. Jellinek
 16. Jellings
 17. Joling
 18. Jolonch
 19. Jelinkova
 20. Jialing
 21. Jelonch
 22. Julmice
 23. Julmiste
 24. Jelinska
 25. Jelenčić
 26. Jillins
 27. Jillings
 28. Jillions
 29. Jelling
 30. Jialiang
 31. Jelmak
 32. Jelenković
 33. Jelinková
 34. Jeleniewicz
 35. Jeliński
 36. Jowling
 37. Jelonkiewicz
 38. Joeloemsing