Cognom KinardSaber més respecte al cognom Kinard és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Kinard sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Kinard.

El cognom Kinard en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Kinard, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Kinard és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Kinard

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Kinard en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Kinard, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Kinard que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Kinard, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Kinard. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Kinard és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Kinard del món

 1. Estats Units (8438)
 2. Bèlgica (105)
 3. Alemanya (6)
 4. Anglaterra (6)
 5. Polònia (5)
 6. Kuwait (4)
 7. Àustria (2)
 8. Austràlia (2)
 9. Israel (2)
 10. Puerto Rico (2)
 11. Rússia (2)
 12. Argentina (1)
 13. Bangla Desh (1)
 14. Canadà (1)
 15. República Democràtica del Congo (1)
 16. França (1)
 17. Índia (1)
 18. Mèxic (1)
 19. Panamà (1)
 20. Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Kinard en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Kinard poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Kinard és un cognom més freqüent, i en quins països Kinard és un cognom insòlit o inexistent.