Cognom KinnunenSaber més respecte al cognom Kinnunen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Kinnunen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Kinnunen.

El cognom Kinnunen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Kinnunen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Kinnunen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Kinnunen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Kinnunen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Kinnunen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Kinnunen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Kinnunen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Kinnunen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Kinnunen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Kinnunen del món

 1. Finlàndia (13471)
 2. Estats Units (907)
 3. Suècia (764)
 4. Canadà (152)
 5. Estònia (84)
 6. Austràlia (76)
 7. Espanya (38)
 8. Rússia (29)
 9. Noruega (29)
 10. Anglaterra (14)
 11. Alemanya (10)
 12. Dinamarca (9)
 13. República Txeca (4)
 14. Escòcia (4)
 15. França (3)
 16. Ucraïna (2)
 17. Bulgària (2)
 18. Irlanda (2)
 19. Nepal (2)
 20. Puerto Rico (2)
 21. Albània (1)
 22. Zàmbia (1)
 23. Bielorússia (1)
 24. República Democràtica del Congo (1)
 25. Suïssa (1)
 26. Xile (1)
 27. Gibraltar (1)
 28. Itàlia (1)
 29. Jordània (1)
 30. Japó (1)
 31. Cambodja (1)
 32. Luxemburg (1)
 33. Malàisia (1)
 34. Nova Zelanda (1)
 35. Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Kinnunen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Kinnunen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Kinnunen és un cognom més freqüent, i en quins països Kinnunen és un cognom insòlit o inexistent.