Cognom KobianeSaber més respecte al cognom Kobiane és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Kobiane sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Kobiane.

El cognom Kobiane en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Kobiane, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Kobiane és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Kobiane

Veure mapa del cognom Kobiane

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Kobiane en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Kobiane, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Kobiane que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Kobiane, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Kobiane. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Kobiane és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Kobiane del món

 1. Burkina Faso Burkina Faso (179)
 2. Marroc Marroc (4)
 3. Costa d Costa d'Ivori (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Kobiane en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Kobiane poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Kobiane és un cognom més freqüent, i en quins països Kobiane és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Kobiane ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Kobiane. Això es deu a que moltes vegades el cognom Kobiane ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Kobiane fa que puguem trobar molts cognoms similars a Kobiane.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Kobiane pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Kobiane, com podem comprovar.

 1. Koban
 2. Kobin
 3. Khobane
 4. Kobiané
 5. Kabana
 6. Kabani
 7. Kabbani
 8. Kaviani
 9. Koben
 10. Kopan
 11. Kopin
 12. Kuban
 13. Kubin
 14. Kubina
 15. Khoabane
 16. Kabini
 17. Kobena
 18. Kibin
 19. Kobeney
 20. Kibwana
 21. Kifane
 22. Kofin
 23. Kifian
 24. Kobon
 25. Kobeni
 26. Kabiina
 27. Kabina
 28. Kaban
 29. Kovan
 30. Kevane
 31. Kaapana
 32. Kavan
 33. Kavin
 34. Keevan
 35. Kevan
 36. Kevin
 37. Khaffane
 38. Kibona
 39. Koppen
 40. Koppin