Cognom KoesveldSaber més respecte al cognom Koesveld és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Koesveld sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Koesveld.

El cognom Koesveld en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Koesveld, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Koesveld és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Koesveld

Veure mapa del cognom Koesveld

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Koesveld en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Koesveld, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Koesveld que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Koesveld, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Koesveld. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Koesveld és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Koesveld del món

 1. Països Baixos Països Baixos (66)
 2. Canadà Canadà (4)
 3. Noruega Noruega (1)
 4. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Koesveld en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Koesveld poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Koesveld és un cognom més freqüent, i en quins països Koesveld és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Koesveld ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Koesveld. Això es deu a que moltes vegades el cognom Koesveld ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Koesveld fa que puguem trobar molts cognoms similars a Koesveld.

No tots els cognoms similars al cognom Koesveld tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Koesveld que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Koesveld pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Koesveld, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Koesveld o algun dels cognoms similars a Koesveld no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Koesveld a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Koesveld diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Kozubal
 2. Kuzovlev
 3. Kispál
 4. Kasibulu
 5. Kisfaludi
 6. Kougblenou
 7. Kechibil
 8. Kikvilashvili
 9. Ksiezopolski
 10. Kassa-belaouchat