Cognom LaaouarSaber més respecte al cognom Laaouar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Laaouar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Laaouar.

El cognom Laaouar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Laaouar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Laaouar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Laaouar

Veure mapa del cognom Laaouar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Laaouar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Laaouar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Laaouar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Laaouar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Laaouar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Laaouar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Laaouar del món

 1. Marroc Marroc (170)
 2. Espanya Espanya (65)
 3. Noruega Noruega (11)
 4. Algèria Algèria (7)
 5. Alemanya Alemanya (1)
 6. França França (1)
 7. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Laaouar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Laaouar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Laaouar és un cognom més freqüent, i en quins països Laaouar és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Laaouar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Laaouar ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Laaouar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Laaouar.

No tots els cognoms similars al cognom Laaouar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Laaouar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Laaouar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Laaouar, com podem comprovar.

 1. Laouar
 2. Lahouari
 3. Laouari
 4. Laouer
 5. Laar
 6. Lahar
 7. Lahora
 8. Laroue
 9. Laroui
 10. Laroya
 11. Larrua
 12. Lauer
 13. Laur
 14. Loar
 15. Lohar
 16. Louer
 17. Lour
 18. Lowar
 19. Luar
 20. Laihar
 21. Larua
 22. Laraoui
 23. Larou
 24. L'hour
 25. Lahouiri
 26. Lohoar
 27. Laari
 28. Laer
 29. Lahair
 30. Laher
 31. Lahera
 32. Lahore
 33. Lahr
 34. Lahraoui
 35. Lahure
 36. Laier
 37. Lair
 38. Laira
 39. Lar
 40. Lara