Cognom LaponteSaber més respecte al cognom Laponte és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Laponte sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Laponte.

El cognom Laponte en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Laponte, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Laponte és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Laponte

Veure mapa del cognom Laponte

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Laponte en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Laponte, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Laponte que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Laponte, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Laponte. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Laponte és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Laponte del món

 1. Estats Units Estats Units (166)
 2. Indonèsia Indonèsia (22)
 3. Argentina Argentina (10)
 4. Itàlia Itàlia (6)
 5. Brasil Brasil (5)
 6. Canadà Canadà (5)
 7. Veneçuela Veneçuela (3)
 8. Austràlia Austràlia (2)
 9. Angola Angola (1)
 10. Àustria Àustria (1)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. França França (1)
 13. Rússia Rússia (1)
 14. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Laponte en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Laponte poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Laponte és un cognom més freqüent, i en quins països Laponte és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Laponte ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Laponte tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Laponte que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Labonte
 2. Lafonte
 3. Lapointe
 4. Lapente
 5. Labonde
 6. Labonty
 7. Lafont
 8. Lapenta
 9. Lapinta
 10. Lapoint
 11. Lapuente
 12. La pointe
 13. Labontes
 14. Labant
 15. Labounty
 16. Laffont
 17. Lafond
 18. Lafontan
 19. Lafuente
 20. Lavant
 21. La font
 22. La puente
 23. Lefante
 24. Levante
 25. Le pont
 26. Lifante
 27. Lobont
 28. Lopinto
 29. Levente
 30. Lopinta
 31. Levinte
 32. Labonda
 33. Lavanti
 34. Lepanto
 35. Lapenda
 36. Labonita
 37. Lafanti
 38. Labanda
 39. Labendz
 40. Lafontaine