Cognom LjubiSaber més respecte al cognom Ljubi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ljubi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ljubi.

El cognom Ljubi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ljubi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ljubi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ljubi

Veure mapa del cognom Ljubi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ljubi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ljubi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ljubi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ljubi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ljubi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ljubi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ljubi del món

 1. Eslovènia Eslovènia (136)
 2. Estats Units Estats Units (60)
 3. França França (15)
 4. Àustria Àustria (11)
 5. Croàcia Croàcia (9)
 6. Itàlia Itàlia (2)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ljubi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ljubi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ljubi és un cognom més freqüent, i en quins països Ljubi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Ljubi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ljubi ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ljubi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ljubi.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ljubi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ljubi, com podem comprovar.

 1. Ljb
 2. Lasby
 3. Lecube
 4. Lekube
 5. Lisby
 6. Losby
 7. Loucif
 8. Lusby
 9. Legba
 10. Lesbia
 11. Lagbo
 12. Lougbo
 13. Logbo
 14. Likibi
 15. Lesupi
 16. Lojba
 17. Lespi
 18. Losbie
 19. Laazibi
 20. Lacaba
 21. Lacabe
 22. Lacap
 23. Lacoba
 24. Lagaba
 25. Lasabe
 26. Lazovi
 27. Lesiv
 28. Lespe
 29. Licup
 30. Lisboa
 31. Lizabe
 32. Losev
 33. Lakabe
 34. Laspo
 35. Lekeba
 36. Lazev
 37. Lasof
 38. Lekpa
 39. Lazov
 40. Lógv