Cognom MccleadSaber més respecte al cognom Mcclead és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mcclead sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mcclead.

El cognom Mcclead en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mcclead, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mcclead és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mcclead

Veure mapa del cognom Mcclead

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mcclead en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mcclead, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mcclead que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mcclead, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mcclead. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mcclead és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mcclead del món

 1. Estats Units Estats Units (258)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mcclead en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mcclead poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mcclead és un cognom més freqüent, i en quins països Mcclead és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Mcclead ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Mcclead fa que puguem trobar molts cognoms similars a Mcclead.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Mcclead pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Mcclead, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Mcclead o algun dels cognoms similars a Mcclead no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Mcclead a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Mcclead diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Mccleod
 2. Mclead
 3. Macleod
 4. Mccloud
 5. Mcleod
 6. Macload
 7. Mcload
 8. Mc leod
 9. Maccleod
 10. Makled
 11. Mcglade
 12. Mclaud
 13. Mcloed
 14. Mcloud
 15. Mcloyd
 16. Miclat
 17. Musled
 18. Maklad
 19. Machleit
 20. Machold
 21. Maclot
 22. Maculet
 23. Masclet
 24. Mccladdie
 25. Mecoleta
 26. Miclette
 27. Micolta
 28. Micoleta
 29. Meclot
 30. Miclut
 31. Mejalad
 32. Magliato
 33. Maglott
 34. Mascold
 35. Masculet
 36. Mcclatchy
 37. Mcelderry
 38. Mcelduff
 39. Mcgilton
 40. Mcglothan