Cognom MeyramSaber més respecte al cognom Meyram és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Meyram sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Meyram.

El cognom Meyram en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Meyram, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Meyram és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Meyram

Veure mapa del cognom Meyram

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Meyram en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Meyram, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Meyram que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Meyram, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Meyram. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Meyram és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Meyram del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (338)
 2. Rússia Rússia (27)
 3. Bèlgica Bèlgica (1)
 4. Camerun Camerun (1)
 5. Romania Romania (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Meyram en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Meyram poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Meyram és un cognom més freqüent, i en quins països Meyram és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Meyram fa que puguem trobar molts cognoms similars a Meyram.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Meyram pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Meyram, com podem comprovar.

 1. Meram
 2. Meyran
 3. Mehran
 4. Meirama
 5. Meiran
 6. Meran
 7. Merem
 8. Meriam
 9. Merrem
 10. Merriam
 11. Myran
 12. Myrum
 13. Myriam
 14. Maram
 15. Myryam
 16. Meryam
 17. Meyrin
 18. Moram
 19. Merran
 20. Mairame
 21. Maran
 22. Mariam
 23. Marom
 24. Marrama
 25. Marran
 26. Marum
 27. Mauran
 28. Mayrn
 29. Meeren
 30. Mehren
 31. Merana
 32. Merano
 33. Meren
 34. Merian
 35. Meriem
 36. Merimi
 37. Merin
 38. Merma
 39. Mermi
 40. Merna