Cognom MqadiSaber més respecte al cognom Mqadi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mqadi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mqadi.

El cognom Mqadi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mqadi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mqadi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mqadi

Veure mapa del cognom Mqadi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mqadi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mqadi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mqadi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mqadi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mqadi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mqadi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mqadi del món

 1. Sud-àfrica Sud-àfrica (8327)
 2. Anglaterra Anglaterra (10)
 3. Escòcia Escòcia (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mqadi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mqadi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mqadi és un cognom més freqüent, i en quins països Mqadi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Mqadi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Mqadi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Mqadi ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Mqadi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Mqadi.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Mqadi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Mqadi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Mqadi o algun dels cognoms similars a Mqadi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Mqadi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Mqadi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Majdi
 2. Mcada
 3. Muzdi
 4. Musdi
 5. Mukadi
 6. Mngadi
 7. Mgidi
 8. Magdi
 9. Makadi
 10. Mokadi
 11. Maagt
 12. Magadia
 13. Magado
 14. Magati
 15. Magda
 16. Magdt
 17. Magid
 18. Majada
 19. Majado
 20. Majd
 21. Majid
 22. Majidi
 23. Masad
 24. Masada
 25. Masid
 26. Mast
 27. Masudi
 28. Mazade
 29. Mcadoo
 30. Mcadow
 31. Mccade
 32. Mceady
 33. Mcquade
 34. Mcwade
 35. Mecati
 36. Mesado
 37. Messadi
 38. Mjid
 39. Mojada
 40. Mosti