Cognom NiyazalievSaber més respecte al cognom Niyazaliev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Niyazaliev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Niyazaliev.

El cognom Niyazaliev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Niyazaliev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Niyazaliev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Niyazaliev

Veure mapa del cognom Niyazaliev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Niyazaliev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Niyazaliev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Niyazaliev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Niyazaliev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Niyazaliev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Niyazaliev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Niyazaliev del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (2048)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (34)
 3. Rússia Rússia (31)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (22)
 5. Tadjikistan Tadjikistan (13)
 6. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 7. França França (1)
 8. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Niyazaliev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Niyazaliev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Niyazaliev és un cognom més freqüent, i en quins països Niyazaliev és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Niyazalieva
 2. Nikoliev
 3. Nicolaev
 4. Nikolaev
 5. Nikolayev
 6. Nikolev
 7. Nykolaev
 8. Nicallef
 9. Niikolaev
 10. Nicolaeva
 11. Nicolov
 12. Nikolaeva
 13. Nikolaievna
 14. Nikolov
 15. Nykolaeva
 16. Nikolayeva
 17. Niikolaeva
 18. Nagelberg
 19. Nicholoff
 20. Nickoloff
 21. Nicoloff
 22. Nikolaevich
 23. Nikolayevna
 24. Nikolova
 25. Nikolaevna
 26. Niclevicz
 27. Niklevicz
 28. Nikoloff
 29. Nicolaevic
 30. Naglova
 31. Naucalpan
 32. Ngulube
 33. Nickelberry
 34. Nikolovska
 35. Nikolovski
 36. Nokleby
 37. Nikollbibaj
 38. Nuculović
 39. Nikolaevitch
 40. Neculpan