Cognom NizanSaber més respecte al cognom Nizan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Nizan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Nizan.

El cognom Nizan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Nizan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Nizan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Nizan

Veure mapa del cognom Nizan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Nizan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Nizan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Nizan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Nizan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Nizan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Nizan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Nizan del món

 1. França França (614)
 2. Malàisia Malàisia (433)
 3. Indonèsia Indonèsia (67)
 4. Israel Israel (39)
 5. Estats Units Estats Units (30)
 6. Turquia Turquia (23)
 7. Anglaterra Anglaterra (11)
 8. Canadà Canadà (10)
 9. Argentina Argentina (8)
 10. Pakistan Pakistan (8)
 11. Suïssa Suïssa (5)
 12. Índia Índia (4)
 13. Brasil Brasil (3)
 14. Guyana Guyana (2)
 15. Kazakhstan Kazakhstan (2)
 16. Afganistan Afganistan (1)
 17. Austràlia Austràlia (1)
 18. Bielorússia Bielorússia (1)
 19. Camerun Camerun (1)
 20. Xina Xina (1)
 21. Croàcia Croàcia (1)
 22. Iraq Iraq (1)
 23. Iran Iran (1)
 24. Luxemburg Luxemburg (1)
 25. Països Baixos Països Baixos (1)
 26. Perú Perú (1)
 27. Rússia Rússia (1)
 28. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Nizan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Nizan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Nizan és un cognom més freqüent, i en quins països Nizan és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Nizan o algun dels cognoms similars a Nizan no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Nizan a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Nizan diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Nazan
 2. Nezan
 3. Nizam
 4. Nisan
 5. Nagan
 6. Naizon
 7. Nazon
 8. Ngan
 9. Nigam
 10. Nigon
 11. Nisen
 12. Nishan
 13. Nissan
 14. Nixon
 15. Nizama
 16. Nizami
 17. Nosan
 18. Nazam
 19. Nasan
 20. Niazyan
 21. Nikam
 22. Niysan
 23. Nizna
 24. Ngoan
 25. Niezen
 26. Nagano
 27. Nagin
 28. Najam
 29. Nakano
 30. Nason
 31. Nauzani
 32. Nazim
 33. Nchana
 34. Negen
 35. Negin
 36. Neisen
 37. Nesen
 38. Nexon
 39. Ngin
 40. Nguen